Monjar Pacific Coaching biedt naast de standaard activiteiten nog een aantal extra activiteiten aan.


Nog doelgerichter, efficiënter en als het kan snel?

Eén van de pijlers van Monjar Pacific Coaching is het gebruiken van de NLP technieken. NLP betekent voluit: Neuro Linguïstisch(taal) Programmeren. NLP houdt zich primair bezig met hoe iets werkt en veel minder over wat er is of niet is. Elk individu heeft zijn of haar eigen kijk op de wereld. Je kunt je voorstellen dat dit gegeven voor (veel) verwarring kan zorgen binnen de communicatie. In deze sessie gaan we niet terug naar het verleden om uit te pluizen waarom iets is gegaan zoals het ging. In deze gesprekken proberen we samen uit te zoeken waarom iets in het verleden wel werkte en nu niet meer. Door inzicht te krijgen in de patronen in jezelf, kun je deze ook leren te veranderen. Je zou het kunnen samenvatten dat NLP is een adequate manier van denken is waardoor je meer grip krijgt op je eigen werkelijkheid en daarmee ook begrip krijgt voor de werkelijkheid van een ander.

Als je antwoord wilt hebben op hoe werkt iets voor mij het beste en kan ik snel veranderingen doorvoeren in mijn manier van doen, dan is deze vorm van coaching uitermate geschikt voor jou.


Ho’oponopono consult

Op onze site laten we weten dat Monjar Pacific Coaching in de gesprekken gebruik maakt van Ho’oponopono. De mens is meer dan een som der delen. Er is gebleken dat mensen soms moeite hebben met het vinden van een antwoord op hun vraag. Wij hebben ontdekt dat het veelal gaat om de vraag te vinden bij het antwoord dat ze eigenlijk al hebben. Herken je het gevoel dat je het ene denkt en het andere voelt en dat je dan niet weet op welk spoor je het beste kunt gaan zitten? Veelal liggen aan deze verwarring onbewuste gevoelens of overtuigingen ten grondslag. Wanneer je hiervan bewust wordt, kun je het veranderen waardoor je bewust je eigen weg kunt kiezen.


Ook al wordt deze methode in al onze gesprekken toegepast in een Ho’oponopono consult gaan we hier dieper op in. We gaan samen terug naar het moment waarop het onbevredigende gevoel is ontstaan en proberen van daaruit de nieuwe weg aan te reiken.


Onze ervaring leert dat cliënten met één consult al heel stuk dichterbij hun eigen antwoord of eigenlijk vraag zijn gekomen. Soms is het nodig om een consult nog een keer te herhalen om het gewenste resultaat te behalen en te kunnen integreren.


Astrologie consult

Er zijn genoeg professionals die iets met astrologie doen. Daarnaast gelooft de ene persoon heilig in zijn of haar horoscoop en andere mensen willen er niets mee van doen hebben. Wij pretenderen niet beter te zijn dan de andere professionals. Wij doen het op de manier die bij ons past en het zou mooi zijn dat het ook de potentiële klant aanspreekt.


Hoe zit ons consult in elkaar? We hebben je geboortegegevens nodig (datum, tijd en plaats) Het is van belang dat je jouw exacte geboortetijd hebt om een zo’n zuiver mogelijk analyse te maken. Tegenwoordig hoeven we een geboortehoroscoop niet meer handmatig uit te rekenen maar kunnen we een gebruik maken van een programma die dit voor ons doet. Dat scheelt ons veel tijd. Tijd die we kunnen gebruiken voor het stuk waar onze kracht ligt: het analyseren van deze tekening. Wat zegt deze tekening nu eigenlijk? Waar liggen je kwaliteiten, je valkuilen en de uitdagingen op je levenspad.

We vragen je niet ons te geloven. Immers alle antwoorden zitten in jezelf. Wij willen je alleen de weg wijzen. Wellicht iets voor jou?


Match & Mismatch consult

Vraag je jezelf wel eens af waarom het met de ene persoon wel klikt en dat je een ander wel kunt schieten? Heb je al ‘tig’ gesprekken gevoerd om die ene collega, broer, zus of je eigen partner te begrijpen? Stel je jezelf wel eens de vraag: “Waarom word ik toch niet begrepen?” Wat je ook doet of laat het levert je nog alleen maar meer ellende op? Je bent gemotiveerd en vastberaden om uit deze impasse te komen. Je weet alleen nog niet hoe? Dan zij wij misschien degene die je kunnen helpen.


In een Match & Mismatch consult gaan we op zoek naar de motieven waarom jij iets wilt bereiken en wat de reden is waarom je dat nog niet lukt. Aan de hand van de probleemstelling gaan wij op zoek naar welk instrument we kunnen in zetten om te helpen het probleem in kaart te brengen. Dit doen we met als enig doel dat je uiteindelijk zelf je eigen oplossing vindt.


We hebben geleerd dat we de cliënt goed kunnen helpen wanneer we eerst een analyse maken hoe de cliënt zelf in elkaar zit en de manier waarop hij/zij gebruikelijk handelt.

Doordat de cliënt meer inzicht krijgt in zichzelf, krijgt hij/zij vaak ook direct meer inzicht in degene met wie hij/zij een probleem heeft. Vaak is hierbij één consult voldoende om een helpende hand te bieden.


Hebben we je interesse gewekt en denk je dat wij degene zijn die je kunnen helpen? Ga dan naar de contactpagina en neem contact met ons op!