“Je kunt niets herkennen wat je niet kent!”


Monjar Pacific Coaching wordt met grote betrokkenheid, passie en liefde voor de mens gerund door Jaros en Monique Klomp-Stinissen.


Monique en Jaros zijn beiden actief op het gebied van de NLP en H’oponopono. Daarnaast is Monique gediplomeerd coach. Verder heeft Monique een studie astrologie en ontwikkelingspsychologie gevolgd. In het coachen en leidinggeven heeft Monique deze studies in praktijk gebracht en daardoor veel ervaring opgedaan.


Binnen Monjar Pacific Coaching richt Jaros zich op dit moment voornamelijk op het ontwikkelen van trainingen die aansluiten bij de doelstellingen van Monjar Pacific Coaching. Jaros en Monique hebben er bewust voor gekozen om een aantal opleidingen samen te doen. Enerzijds om zo dezelfde kennis te vergaren en anderzijds om van elkaar te kunnen leren. Monique houdt zich op dit moment voornamelijk bezig met het coachen van mensen met uiteenlopende vraagstukken en gebruikt daarbij verschillende instrumenten.


Eén van de belangrijke overtuigingen van Monique is dat je niets kunt herkennen wat je niet kent. Het willen helpen van mensen heeft Monique altijd gefascineerd. Toch is ze na haar studie de weg van inkoper ingeslagen.


Tijdens haar werkzaamheden als inkoper is Monique blijven studeren. Studies die achteraf allemaal te maken hadden met haar passie iets voor mensen te kunnen betekenen. Door deze studies heeft Monique inzicht gekregen in zichzelf waardoor ze heeft geleerd dat je alleen een goede coach of begeleider kunt zijn wanneer je jezelf kent. Je brengt je eigen persoonlijkheid mee in elk contact met de ander.


Tijdens haar functie als inkoper kwam Monique tot de conclusie dat het helpen van haar medemens een steeds belangrijker drive werd. Op een dag heeft Monique het besluit genomen om een functie als leidinggevende te aanvaarden. In dit vak was er meer oog voor de mens achter de medewerker. Na 9 jaar als coach en leidinggevende gefunctioneerd te hebben, heeft Monique de volgende stap in haar leven gezet. Een eigen praktijk waarin Monique de mensen een helpende hand biedt op haar eigen unieke wijze.


Monique typeert zichzelf als levenscoach. In de praktijk komen naast alle soorten van levensvragen ook loopbaanvraagstukken aan de orde. De ervaring leert dat de werkgever de mens achter de medewerker niet altijd ziet. Monique heeft in de praktijk ervaren dat wanneer je je als werkgever ook kunt richten op de mens achter werknemer het functioneren van deze persoon verbetert.


Monique coacht o.a. vanuit haar NLP en h’oponopono achtergrond. H’oponopono is een methode uit Hawaï die zicht richt op het spel tussen het bewuste en het onbewuste. Door inzicht te krijgen in je eigen onbewuste processen leer je voor jezelf de beste bewuste keuzes te maken.


Monjar Pacific Coaching heeft als doelstelling om jou als mens uniek en centraal te stellen. Wij leveren maatwerk met het enige doel: je eigen weg te vinden in jouw leven.


Monique’s quote: “Alle antwoorden zitten in jezelf, we helpen je graag op weg.”